11 Haziran 2009 Perşembe

Gladio Filminin Konusu ,Gladio Filmini içeriği , Full Film izle

kurtlarvadisigladio
 
1995 genel seçimlerinde Necmettin Erbakan liderliğindeki Refah Partisi sandıktan birinci parti çıktı. Önce ANAYOL azınlık hükümeti kuruldu. Bu hükümet 3 ay devam edebildi. Daha sonra Erbakan ile Çiller REFAHYOL hükümetini kurdu. 28 Şubat sürecini tetikleyen ilk olay, Erbakan’ın ilk yurtdışı gezisini aralarında Libya’nın da bulunduğu bazı İslam ülkelerine yapması oldu. Erbakan’ın dinci kadrolaşmaya ağırlık vermesi, Başbakanlık Konutu’nda tarikat şeyhlerine iftar yemeğine davet etmesi süreci hızlandırdı. Son olarak RP’li Sincan Belediye Başkanı’nın düzenlediği Kudüs Gecesi’ postmodern darbenin fitilini ateşledi. Askerler bir gün sonra hükümete tepki olarak Sincan sokaklarında tankları yürüttü. Dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı Çevik Bir, tankların yürütülmesini “Balans ayarı” olarak niteledi. Bazı illerde “Cumhuriyete Sahip Çıkın” mitingleri düzenledi. RP hakkında Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kapatma davası açıldı. Bu süreçte yapılan MGK toplantısında hükümetin ipini çeken 18 maddelik bildiri hazırlandı. Baskılara dayanamayan koalisyon ortakları yeni arayışlara girdi ama sonunda hükümet istifa etti. Ancak Cumhurbaşkanı Demirel, görevi beklenti içinde olan Çiller’e vermedi.

Apo Suikastını Kim Engelledi ?(Gladio):
Evet sevgili arkadaşlar Kurtlar Vadisi Gladio’nun fragmanlarının yayınlanmasından sonra hepimizin aklında bazı sorular oluştu ve bu sorulara cevaplar aradık. Cem Ersever’i kim öldürdü ? Apo Suikastini kim engelledi ? 28 şubat süreci 1000 yıl sürecekken nasıl 5 yılda sona erdi gibi sorulara cevaplar aradık.Bu yazımızda Apo Suikastini kim nasıl engelledi bunlara cevap arayacağız..
Dönemin Başbakanı Tansu Çiller, Öcalan`ın öldürülmesi için bombalı suikast timi kurmuş. Ancak Çiller`in suikast planını Mesut Yılmaz bakın nasıl bozmuş…
Dönemin Başbakanı Tansu Çiller, Öcalan`ın öldürülmesi için bombalı suikast timi kurmuş. Ancak Tansu Çiller`in suikast planını Mesut Yılmaz bozmuş. Şok iddiaları içeren olay Şemdin Sakık`ın yazdığı mektupla ortaya çıktı.
Mesut Yılmaz`ın başını çok ağrıtacak bu mektubu da Şamil Tayyar Star Fazetesi`ndeki bugünkü yazısında açıkladı.
İşte Sakık`ın Star Gazetesi yazarı Şamil Tayyar`a yazdığı mektup ve Tayyar`ın bugünkü yazısı…
Öcalan, Perinçek ve Küçük
Şemdin Sakık`tan yeni bir mektup geldi. 22 Eylül günü kaleme alınan bu mektupta çok çarpıcı iddialar var. Abdullah Öcalan ile Şemdin Sakık arasındaki ihtilafı bilerek bu iddialara ihtiyatlı yaklaşıyorum.
Ancak Ergenekon sanığı Doğu Perinçek ve Prof. Dr. Yalçın Küçük ile ilgili öyle iddiaları var ki; Ergenekon ile Pkk arasındaki bağın tartışıldığı ve terörün yeniden tırmanışa geçtiği bu günlerde sözkonusu iddiaları gözden geçirmenin yararlı olacağını umuyorum.
Artık herkes meseleye `ak-kara` perspektifinden bakmamayı öğrenmeli, at gözlüklerini fırlatıp atmalıdır. `Vatan`, `millet`, `toprak`, `bayrak` gibi kutsal değerlerin nasıl istismar edildiğini anlamalıdır.
Gerçi, bugün şehit cenazelerinde boy gösterenlerin yıllarca tapındığı ve hala tapınmaya devam ettikleri liderlerin, akademisyenlerin *kk kamplarındaki güler yüzlü boy fotoğraflarına aşinayız ama *kk`lı gözüyle nasıl algılanıyorlar, bir de ona bakalım.
Apo- Perinçek kardeşliği
Şemdin Sakık diyor ki: `Doğu Perinçek, 1980`lerde gazetecilik adı altında Beka Kampı`na kadar gelip Öcalan`ı ziyaret etti, askeri törenle ve silah atışlarıyla karşılandı. Öcalan onu kucakladı, öptü, günlerce konuk etti. Kaldıkları odaya militanlar yüz metreden fazla yaklaşamadı, sabahlara kadar baş başa kaldılar.`

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder


Süper Sinema,Süper sinemam,Sinemax,Filim seyret © 2oo9 Template
İbrahim-Webmaster